תרד מטוגן ממטבחה של שושנה

מתכון לתרד מטוגן מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. ניתןלהשתמש גם בתרד קפוא. 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

מצרכים

  • 800 גרם תרד
    מלח לפי הטעם
    2 בצלים חתוכים לפרוסות דקות

  • 6 שיני שום 
  • מעט שמן לטיגון הבצלים
    מעט אגוז מוסקט
    לתרד קפוא-להפשיר ולסחוט נוזלים
  • רוחצים את התרד ומבשלים 5 דקות במים רותחים.
    מוציאים, מסננים, שוטפים מעט במים קרים וקוצצים. 
    מחממים את השמן במחבת. 
    מטגנים את הבצלים עד לצבע זהוב חום. 
    מוסיפים את התרד הקצוץ ומטגנים עם הבצל תוך כדי בחישה. 
    מפזרים מלח ואגוז מוסקט. 
    מורידים אחרי דקות אחדות ומגישים חם

מתכונים נוספים ממטבחה של שושנה

פשטידת קישואים מומלצת במיוחד

פשטידת פטריות בנוסח פרובאנס

                      עוגת גזר