אוכל ומתכונים ששלחו תושבי נתניה

עוגת גבינה אפויה עם תותים

חג שבועות בפתח וכולנו מחפשים אחר האחת! עוגת גבינה מושלמת, שתשב לה כמו המלכה של החג בשולחן הקינוחים. יש הרבה גרסאות וכולן די דומות, אני באופן אישי מתה על עוגות גבינה עם כל סוגי הציפויים:שוקולד, ביסקוויטים פירות העונה. תרגישו חופשי להיות יצירתיים עם הציפוי, במתכון זה מומלץ לשלב פרי, אפשר פירות יער, תותים, דובדבנים. אז שיהיה לנו חג שמח עם המון אהבה:)

מאת, קארין לוי - Mamamia_Baker

  • זמן הכנה: שעתיים
  • קושי: בינוני

צילום: רונן מגן 

לכבוד חג שבועות רשת טיב טעם חולקת מתכון קל להכנה. פילה בורי עם כרוב צלוי ופרושוטו ברוטב חמאת לימון ומרווה.
כרוב צלוי בתנור הוא תענוג אמיתי, הוא נעשה שחום וקריספי מבחוץ, ונותר רך ועסיסי מבפנים.
הצלייה משחררת את המתיקות שבו. שידכנו לו פרושוטו, שטעמו המלוח והמעושן כל כך מחמיא למתיקות הכרוב הצלוי, לזה הוספנו נתחי בורי שהופכים את הזיווג למנה עיקרית טעימה ומשביעה

 זמן הכנה: 50 דקות 

  • דרגת קושי: קל

צילום: רונן מגן 

לכבוד חג שבועות רשת טיב טעם חולקת מתכון קל להכנה. מיני-טארטים עמוסי גודיז ב- 5 דקות עבודה, מיני טארטים עם אגסים, גורגונזולה ופרושוטו.

 זמן הכנה: 5 דקות 

  • דרגת קושי: קל

עוגת גבינה פירורים | צילום: אמיר מנחם

לכבוד חג שבועות מתכון חגיגי לקינוח חלבי: עוגת גבינה פירורים בניחוח וניל. מדובר בעוגה יפה להגשה, טעימה, עשירה וקלה מאוד להכנה, עם בסיס פריך, קרם גבינה עשיר ורך במיוחד, בניחוח וניל ותוספת שמנת חמוצה ומעל הכל פירורים פריכים וזהובים. באדיבות קפה גרג 

זמן הכנה: חצי שעה

  • דרגת קושי: בינוני

צילום: דניאלה לילה

לרגל חגיגות ה 74 של מדינת ישראל, רשת טיב טעם מציעה מתכון מנצח להכנת נקניקיות פרנקפורטר בזיגוג מייפל, ג'ינג'ר ותפוז. מדובר במנה שמתאימה לחגיגות יום העצמאות, עם טאץ קולינארי, מנה טעימה, עשירה ומנצחת

 זמן הכנה: 10 דקות 

  • דרגת קושי: קל

צילום: דניאלה לילה

לרגל פתיחת עונת המנגלים והפיקניקים, מתכון עסיסי להכנת שיפודי קבב עם ירקות בליווי סלסה, באדיבות קבוצת טיב טעם

 זמן הכנה: 30 דקות 

  • דרגת קושי: בינוני

צילום: דניאלה לילה

לכבוד חג פסח, מתכון חגיגי ומיוחד לשולחן החג - מרק טום יאם עם קניידלעך באדיבות קבוצת טיב טעם

 זמן הכנה: שעה 

  • דרגת קושי: בינוני

צילום: יח"צ

רגע לפני ארוחת חג הפסח, חברת ישרקו חולקת מתכון חגיגי ועשיר בטעמים – פילה סלמון וברוקולי בתנור ברוטב חמאה ויין עם רוזמרין ולימון 

זמן הכנה: ארבעים דקות

  • דרגת קושי: קל

תמונה: unsplash.com

פסטה על צורותיה השונות, היא אחת המנות האהובות והפופולריות שיש. מגוון הרטבים, התוספות והשילובים הוא אדיר ונרחב, עד כדי כך שאפשר להכין בכל יום בשבוע מנה אחרת ובמשך חודש שלם לא לאכול את אותה מנה פעמיים

כדורי ריזוטו | צילום: דן פרץ

כדורי ריזוטו במילוי גבינה, קלילים, טעימים, יפים להגשה - מהמטבח האיטלקי באדיבות השף הראשי של רשת קפה גרג – רון סימן טוב

זמן הכנה: חצי שעה

  • דרגת קושי: בינוני