אוכל ומתכונים ששלחו תושבי נתניה

כדורי ריזוטו | צילום: דן פרץ

כדורי ריזוטו במילוי גבינה, קלילים, טעימים, יפים להגשה - מהמטבח האיטלקי באדיבות השף הראשי של רשת קפה גרג – רון סימן טוב

זמן הכנה: חצי שעה

  • דרגת קושי: בינוני

צילום: יח"צ

מתכון לעוגת פנטונה המוגשת כקינוח בסיום ארוחת הערב החגיגית של השנה האזרחית באדיבות ישרקו מקבוצת טיב טעם. עוגת פנטונה משלבת בתוכה פירות יבשים וצימוקים. ניתן להוסיף שקדים ודובדבנים. יש המוסיפים לעוגה אלכוהול

 זמן הכנה: שעה דקות

  • דרגת קושי: בינוני

עוגת ריבת חלב | צילום: מולי שגב

לעוגה חשיבות כה רבה, עד כדי כך שמציינים עבורה בעולם, יום מיוחד. יום העוגה נערך מידי שנה ב- 26.11.21 ולרגל יום זה הקונדיטורים של קבוצת גרג, חושפים מתכון לעוגת ריבת חלב. מדובר בעוגה עשירה, מתאימה לימי החורף, מרשימה ומתאימה לכל אירוח וכקינוח לכל ארוחה

זמן הכנה: חצי שעה

  • דרגת קושי: בינוני

פאד קפאו | צילום: דן פרץ

לרגל יום הטבעונות, השף הראשי של רשת קפה גרג, חושף מתכון להכנת תבשיל תאילנדי: הפאד קפאו. מדובר במנה טבעונית, קלילה וטעימה מהמטבח האסייתי

זמן הכנה: חצי שעה

  • דרגת קושי: קל

צילום: יח"צ

מתכון לספגטי אראביאטה ועגבניות צלויות טריות באדיבות ישרקו מקבוצת טיב טעם 

 זמן הכנה: 50 דקות

  • דרגת קושי: בינוני

פאי תפוחים | צילום: נופר בוגנים 

שנה חדשה בפתח, ואיך אפשר בלי מתכון לפאי תפוחים קלאסי. קבלו מתכון שבאמת אפשר לגזור ולשמור. הבצק של הפאי טוב לכל סוגי הפאי שתרצו. אל תפחדו לגוון, אפשר גם עם פירות אחרים ואפילו שוקולד

  • זמן הכנה: שעה
  • קושי: קל

עוגות דבש

לרגל השקת עוגת דבש – ללא גלוטן, ברשת ביגה, הקונדיטור הראשי, רן בן דוד חושף מתכון להכנת עוגת דבש בבית, המתאימה להגשה בראש השנה וחגי תישרי וכן לשוחרי בריאות, חובבי מזון ללא גלוטן או לסובלים ממחלת הצליאק. היא אוורירית, עשירה, רכה, נימוחה בפה, ומתאימה כקינוח לכל ארוחה 

זמן הכנה: 20 דקות

  • קושי: קל

מוס ריבת חלב | צילום: אנטולי מיכאלו 

הקונדיטורים של רשת קפה גרג, חושפים מתכון לעוגת מוס ריבת חלב. עוגה עשירה, מרשימה, ומתאימה לכל אירוח

זמן הכנה: שעה וחצי

  • דרגת קושי: בינוני

טארט נקטרינות | צילום: נופר בוגנים 

קבלו מתכון לעוגיות שוקולד צ׳יפ הכי שוות של הקונדיטורית קארין לוי 

"העוגיות האלו מככבות אצלי במטבח תמיד גורפות מחמאות. אחרי הרבה נסיונות של מתכונים שונים הצלחתי להגיע למתכון המושלם! העוגיות יוצאות בטקסטורה של קראנץ ונימוח בעת ובעונה אחת. מתאים להכנה עם ילדים

  • זמן הכנה: חצי שעה
  • קושי: קל

טארט נקטרינות | צילום: נופר בוגנים 

קבלו מתכון לטארט נקטרינות המשלב בצק פריך שנמס בפה ומעל פירות חמצמצים מתוקים

הטעם מזכיר לי את החיתוכיות עם הפירות שהסבתות שלנו היו עושות. אם יש לכם פירות שהן כבר לא כל כך יפים, אל תזרקו ! תכינו טארט.
אפשר לשלב כל סוג של פרי קיץ: שזיפים, נקטרינות, אפרסקים.
העוגה הכי טעימה כשהיא חמימה עם קצת אבקת סוכר

  • זמן הכנה: שעה וחצי
  • קושי: בינוני