מתכון לבראוניז כשרים לפסח
![מתכון לבראוניז כשרים לפסח ריבועי בראוניז פרלינה | צילום: שטרסטוק מתכון לבראוניז כשרים לפסח](/images/news/magazine/food/braunizgreg.jpg)
איך אפשר לסיים את ארוחת חג הפסח בלי קינוח שישאיר טעם מתוק בפה, בראוניז כשרים לפסח רצוי להגיש לצד תה נענע חם באדיבות רשת קפה גרג
זמן הכנה: 50 דקות
- דרגת קושי: קל
ריבועי בראוניז פרלינה | צילום: שטרסטוק
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
ממיסים בבן מארי (קערת אלומיניום מעל סיר מים חמים) את המחמאה והשוקולד עד לקבלה של מרקם אחיד/
מערבבים את כל המרכיבים לתוך השוקולד (חוץ מהשקדים והפקאן)/
יוצקים לתבנית ומפזרים מעל את הפיצוחים/
מחממים תנור ל 170 מעלות ואופים כ- 30 דקות, לאחר קירור ניתן לחתוך
-
מתכונים נוספים באדיבות קפה גרג
- דגים חריפים (חריימה)
- דג סלמון ואננס ברוטב צ'ילי מתוק
- פרנץ' טוסט
- פסטייה במילוי גבינות
- מתכון לפאדג' שוקולד מפנק