איך אפשר לסיים את ארוחת חג הפסח בלי קינוח שישאיר טעם מתוק בפה, בראוניז כשרים לפסח רצוי להגיש לצד תה נענע חם באדיבות רשת קפה גרג

זמן הכנה: 50 דקות

  • דרגת קושי: קל

ריבועי בראוניז פרלינה | צילום: שטרסטוק

ריבועי בראוניז פרלינה | צילום: שטרסטוק 

 מצרכים

  • מתכון לבראוניז: 
    200 גר' שוקולד מריר
    200 גר' מחמאה
    200 גר' אבקת סוכר
    150 גר' שקדים

  • 4 ביצים 
    3 כפות קורנפלור
    50 גרם פקאן סיני
    100 גרם אבקת קקאו

 אופן ההכנה 

ממיסים בבן מארי (קערת אלומיניום מעל סיר מים חמים) את המחמאה והשוקולד עד לקבלה של מרקם אחיד/
מערבבים את כל המרכיבים לתוך השוקולד (חוץ מהשקדים והפקאן)/
יוצקים לתבנית ומפזרים מעל את הפיצוחים/
מחממים תנור ל 170 מעלות ואופים כ- 30 דקות, לאחר קירור ניתן לחתוך