מתכון לדגים חריפים (חריימה) באדיבות רשת קפה גרג
זמן הכנה: 30 דקות
- דרגת קושי: קל
חריימה | צילום: יח"צ
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
לשים במחבת שטוח ורחב את הרכיבים הבאים: שמן זית, שום ופלפלים חתוכים
אחרי טיגון קל להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כשתי דקות נוספות
להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה
לבשל כ-20 דקות עד להסמכה ולהוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה. לכסות את הדגים ברוטב ולבשל כחמש דקות נוספות
לפני ההגשה לקשט במעט עלי כוסברה טריים
מתכונים נוספים באדיבות קפה גרג
- דג סלמון ואננס ברוטב צ'ילי מתוק
- פרנץ' טוסט
- פסטייה במילוי גבינות
- מתכון לפאדג' שוקולד מפנק