רבות נאמר בשבחם של הפירות היבשים, העשירים בויטמינים ומינרלים וחשובים לתזונה היומיומית. אין צורך להזכיר את טעמם המתקתק וצבעם המזמין לרגל חג טו בשבט רשת קפה גרג חולקת מתכון מהתפריט החדש 2019 - דג סלמון ואננס ברוטב צ'ילי מתוק

זמן הכנה: 30 דקות

  • דרגת קושי: קל

דג סלמון ואננס ברוטב צ'ילי מתוק | צילום: אסף לוי

דג סלמון ואננס ברוטב צ'ילי מתוק | צילום: אסף לוי

 מצרכים

  • כפית שמן

    200 גרם פילה סלמון טרי
    50 גרם רוטב צילי מתוק
    40 גרם אננס טרי קלוף

  • בוטנים

    שומשום לבן/שחור
    בצל ירוק
    מלח ופלפל

 אופן ההכנה 

  •