לביבות עדשים | צילום: יח"צ מאסטר שף מתכון ללביבות עדשים וירק צמחוניות לביבות עדשים | צילום: יח"צ מאסטר שף

לכבוד חג החנוכה מתכון ללביבות קלות, בריאות וצמחוניות, עם עדשים וירק באדיבות המותג מאסטר שף

זמן הכנה: חצי שעה

  • דרגת קושי: קל

לביבות עדשים | צילום: יח"צ מאסטר שף

מצרכים

2 קופסאות עדשים מסוננות מנוזלים

חצי כוס פירורי לחם מאסטר שף
חצי כוס שבבי בצל מטוגן מאסטר שף
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
חצי כוס כוסברה קצוצה דק
1 ביצה

  • כפית מלח

    כף כמון
    1/4 כוס שמן קנולה לטיגון
    להגשה:
    רוטב סרירצ'ה מיונז שום 

 

אופן ההכנה

מניחים בקערה את העדשים ומועכים עם "מועך פירה" עד לקבלת עיסה.
מוסיפים שבבי הבצל, פירורי לחם, פטרוזיליה, כוסברה, ביצה, מלח וכמון ומערבבים היטב.

במחבת שטוחה מחממים שמן לא עמוק, יוצרים לביבות שטוחות מעט ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה.
מגישים לצד רוטב סרירצ'ה ומיונז שום.