"סושי בזל" יוצא מתל אביב ומגיע לנתניה

סושי בזל - הבר התל־אביבי שהכניס את הסושי לישראל פתח מסעדה שנייה במתחם הסוהו בנתניה, בהשקעה של כ־3 מיליון שקלים
לפני יותר מ־25 שנה, כשמעטים בישראל ידעו מה זה סושי, נולד בצפון תל אביב בר קטן ששינה את פני הקולינריה המקומית. "סושי בזל", שהקים הסושימן יוסי חולו, היה לא רק מקום לאכול בו אלא בית תרבותי ששאב השראה מיפן והפך לחלוץ שהציג לישראלים חוויית סושי מדויקת, נקייה ואותנטית.
מאז עבר המוסד האהוב לכתובות שונות בתל אביב - מבזל לפרישמן, לבן יהודה ולבסוף לרחוב בוגרשוב, אך שמר על סוד ההצלחה: חומרי גלם מוקפדים, רול מושלם וחוויה אישית. גם המעבר ללובי מלון פרימה והפיכתו לכשר בשנים האחרונות לא שינו את מעמדו כסמל תרבותי וקולינרי.
כעת, "סושי בזל" יוצא לראשונה מהעיר הגדולה. קבוצת ניראור, שמנהלת כיום כ־50 מסעדות אסייתיות (בהן Chooka, WOK TO WALK ו־China Town Walk), רכשה את הזכויות על המותג ומובילה מהלך של התרחבות לאומית. ההשקה הראשונה: מסעדה חדשה בנתניה, במתחם הסוהו, בהשקעה של כ־3 מיליון ₪.

במסעדת סושי בזל נתניה, המחולקת לפנים, חוץ, חדר פרטי ובר סושי, ייהנו הסועדים מתפריט קלאסי ואהוב לצד מנות חדשות: רול הסאנסט המיתולוגי עם סלמון ואבוקדו, ריינבאו רול עם שלושה סוגי דגים, קומבו TLV עם 28 יחידות, לצד מרקי ראמן, פאד קפאו, באנים, גיוזה, קינוחים ותפריט ילדים. הכל מוגש באסתטיקה מוקפדת ובכשרות רבנות נתניה.
בימי שלישי, בין השעות 16:00–18:00, מתקיים במקום Happy Hour עם מבצע אחד פלוס אחד על כל הרולים שבתפריט ועל מגוון המשקאות האלכוהוליים.
ניר מעתוק, בעלי קבוצת ניראור, מספר: "סושי בזל הוא הרבה מעבר למסעדה – הוא אייקון תרבותי שנולד בצפון תל אביב והופך כעת לנכס בוטיק עם נשמה בפריסה ארצית. אנחנו מביאים לנתניה חוויית סושי כשרה, מוקפדת ונגישה – בדיוק כפי שהקהל הישראלי מחפש היום."
סניף נתניה הוא רק תחילת הדרך: בשנים הקרובות צפויה קבוצת ניראור להרחיב את סושי בזל לרשת מסעדות כשרות ברחבי הארץ, במודל זכיינות עם מעטפת מקצועית מלאה.

סושי בזל נתניה, מתחם SOHO, רחוב מפי 5.
09-7676111
א'-ד' 12:00–23:00, ה' עד חצות, שישי 11:30–16:00, מוצ"ש שעה וחצי אחרי צאת שבת עד חצות.
כשרות: רבנות ראשית נתניה