Vicino Bakery החדשה של השף ברק כהן נפתחה בנתניה

השף־קונדיטור ברק כהן, חבר ילדות של בעלי מסעדת Fratelli, מגשים חלום ומביא לנתניה בייקרי בוטיק חדש עם פטיסרי יצירתי, תפריטי בוקר ותחושת אירופה באוויר
בנתניה נפתח לאחרונה בייקרי בוטיק חדש: Vicino Bakery, שנולד מתוך חיבור אישי ועסקי מיוחד בין השף־קונדיטור ברק כהן לבין בעלי מסעדת Fratelli - חבר ילדות שלו. לאחר השקת מותג הקינוחים Vicino במסעדה האיטלקית, החליטו השניים להעמיק את שיתוף הפעולה ולהרחיב את החוויה הקולינרית עם חלל חדש וייחודי.
הבייקרי פועל במתחם החיצוני של Fratelli ומציע מדי יום בבוקר תפריט עשיר של מאפים בעבודת יד, מנות בראנץ' יצירתיות וקולקציית קינוחים מפוארת. החל מחודשי הקיץ, מוזמנים תושבי נתניה והאזור לפתוח כאן את הבוקר באווירה פתוחה ומוארת, עם כ־80 מקומות ישיבה במרפסת רחבת הידיים של המסעדה.

בתפריט תוכלו למצוא שילוב מפתה של טעמים איטלקיים וים־תיכוניים: טראטין מחמצת עם מקושקשת רכה, פרמז’ן ועירית; עגבניות מגי עם סטרצ’טלה טרייה; שקשוקה רוסה עשירה בטעמי שום קונפי ופלפלים קלויים לצד פוקצ'ה רומאית; בורקס רוסטיקו בעבודת יד במילוי תרד, גורגונזולה וביצה רכה; סלטי ירוקים עם ויניגרט הדרים ואגוזי מלך; פנצנלה טרייה עם מוצרלה פרסקה; וגם קוקטיילים קלילים של בוקר כמו אפרול שפריץ ואוזו עם לימון ונענע.
כמובן שאי אפשר בלי מתוק - ויטרינת הקינוחים המפורסמת של Vicino מככבת במקום, עם עוגות חתימה כגון קראק פאי, פאי לימון ומרנג, עוגות גבינה בעבודת יד ועוד קינוחים עונתיים.
כהן מסכם: "זה התחיל כקונדיטוריה קטנה, אבל מהר מאוד הפך לעולם שלם של בוקר. כאן אני מגשים את החלום לארח אנשים בדיוק כפי שדמיינתי - באוויר הפתוח, עם שולחן מלא במאפים שאני אוהב".
שעות פעילות:
א’–ו’: 08:30–15:00
שבת: 09:00–13:00
גיבורי ישראל 17, יכין סנטר פולג, נתניה
טלפון: 09-8787690