מתכון להכנת קרם קוקוס עם סילאן וחלבה
צילום: יח"צ
מתכון לקינוח קרם קוקוס עם סילאן וחלבה –טבעוני. קרם הקוקוס בבלילה הוא הסוד להכנת קינוח טבעוני, פרווה אשר יכול להתאים גם לרגישים ללקטוז, באדיבות מאסטר שף
זמן הכנה: 20 דקות
- קושי: קל
מצרכים:
|
|
אופן ההכנה
שמים את קרם הקוקוס, הפודינג ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון
מקציפים עד שמתקבל קרם סמיך.
מרכיבים את הקינוח
שמים בתחתית כלי הגשה 2 כפות סילאן
יוצקים מעל את הקרם עד גובה 3/4 כוס
מוסיפים מעל את שערות החלבה ומגישים.