זיתים מרוקאים | צילום והכנה: סיון נצח

מנה של זיתים מרוקאים. התבשיל הביתי האהוב, במתכון קל ופשוט להכנה. מצוין כתוספת נוספת לארוחה.

  • זמן הכנה: 45 דקות
  • קושי: קל

מצרכים:

  • 1 קופסא של זיתים ללא גרעין
  • 1 כף שמן
  • 1/4 כוס מים
  • 1 קופסא קטנה של רסק עגבניות

 

  • 2 שיני שום כתושים
  • 1/2 כף אבקת מרק ויטה
  • 1/2 קופסא עגבניות מרוסקות
  • פלפל, כורכום, פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

  1. מחממים בלהבה בינונית זיתים ללא גרעין, שופכים את המים ושוטפים
  2. מרתיחים בסיר את השמן, מים, רסק עגבניות, שום, אבקת מרק, עגבניות מרוסקות, פלפל, כורכום ופפריקה מתוקה
  3. לאחר הרתיחה מוסיפים את הזיתים ומבשלים כחצי שעה