מתכון להכנת פסטה פטוצ'יני ירוק עם נתחי סלמון

בימים אלה, רובנו צריכים מנות מנחמות וחמות. אלעד אמסלם, השף הראשי של רשת קפה גרג חושף את מנת הדגל של הרשת ואחד המאכלים האהובים: פסטה פוטיצ'ני ירוק עם נתחי סלמון
זמן הכנה: 70 דקות
- קושי: בינוני
מצרכים:
|
|
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק:
בקערה מפשירים את התרד מוסיפים את הביצים הטריות ואת החלמונים
מערבבים את הקמחים בקערה נפרדת ובהדרגה מזלפים את הנוזלים של הקערה של התרד אל תוך הקמח.
עד לקבלת בצק אחיד הומוגני ואחיד.
נותנים לזה לנוח בערך חצי שעה, לאחר מכן מרדדים את הבצק לעובי דק ולחתוך לרצועות בצורה ל פטוצ'יני, המלצה שלנו להשתמש במכונת פסטה.
אחסון בקופסה אטומה ונקייה עד לבישול הרצועות.
אופן בישול הבצק:
מחממים סיר עם מים רותחים וקורט מלח בפנים, כאשר המים רותחים ומבעבעים וזורקים את רצועות הפסטה פנימה לבישול של עד כ-2 דק'
אופן ההכנה הקרם :
מבשלים את התרד עד שנהיה רך ושהוא מתחיל להתקבץ בבישול להוסיף את החמאה, השום התיבול וכמובן את השמנת ולתת לו רתיחה של עוד 5-6 דק'.
לאחר מכן לטחון אותו עד למרקם חלק.
אופן הכנת המנה:
מחממים מחבת עם שמנת, צולים את הסלמון מכל כיוון ,ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומוציאים החוצה.
לאחר מכן מוסיפים את הירוק חוץ מהתרד [בסוף המנה מוסיפים את התרד] פותחים את הטעמים מוסיפים כף גדושה של קרם התרד, שמנת וכפית חמאה מצמים את הרוטב עד שמתקבל רוטב ירוק ואחיד
מחברים את הסלמון למנה מקפיצים ביחד ולאחר מכן מוסיפים את התרד מבשלים עוד 2\3 דקות ומגישים