מתכון עדין לבלינצ'ס במלית גבינה וצימוקים, מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה
מתכון לרביולי גבינות עם פסטו, שברי אגוזים ופרמזן, באדיבות חברת ישרקו, יבואנית פסטה פרימיום סורג'טל מאיטליה. את הפסטו מומלץ להכין במכתש ועלי, כך שמתקבל פסטו במרקם גס, שמאזן את המרקם הרך והמתמסר של הרביולי וגם מחזק את הממד הרענן שהמנגולד מעניק למלית
זמן הכנה: 15 דקות
דרגת קושי: קל
מתכון לעוגיות ירח של סבתא פסיה, מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה
מתכון בריאות עסיסי ועשיר בטעמים של סלקים מתקתקים עם שמנת חמוצה ואגוזים, לארבעה סועדים, באדיבות קפה גרג
מתכון בריאות עסיסי של סלט בריאות מקסיקני עשיר בטעמים באדיבות קפה גרג
מתכון ליום העצמאות - כנפיים בגריל או למנגל עם מבחר רטבים מהשף אילן פנחס, השף הראשי של רשת BBB
מתכון מיוחד בניחוח וטעם ישראלי אותנטי לחומוס-טחינה-בשר קצוץ חריף ופלפלים קלויים מהשף אבי בראל, השף הראשי של רשת בורגרים, לכבוד יום העצמאות ה-68 של מדינת ישראל
מתכון למצה ברייט לפסח מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה, פשוט להכנה ומאוד טעים.
מתכון לאטריות ביצים לפסח מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. האטריות צריכות להיות רחבות (כמו פטוצ'יני) ו"רזות" בעובי
מתכון לקניידלך לפסח מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. קניידלך צריכים להיות קלילים ואווריריים. ככל שמוסיפים קמח מצה, הקניידלך יהיו יותר דחוסים וקשים. לכן חשוב להקפיד על כמויות