פאי תפוחים ופירורים  פאי תפוחים ופירורים במנות אישיות פאי תפוחים ופירורים

קבלו מתכון לפאי תפוחים ופירורים, קל להכנה שניתן להגישו במנות אישיות, או בתבנית עגולה

  • זמן הכנה: 50 דקות
  • דרגת קושי: קל
    6 תבניות קפיציות עגולות אישיות 10 ס"מ, או תבנית בקוטר 26 ס"מ

מצרכים

  • החומרים לבצק
    200 גרם חמאה
    2 כוסות קמח
    1/2 כוס סוכר
    1 ביצה
    קורט מלח

  • החומרים לפירורים
  • 1/3 כוס קמח
    3 כפות סוכר
    50 גרם חמאה קרה
    1/2 כפית קינמון
  • החומרים למלית
  • 10 תפוחי עץ חמוצים (גרני סמית)
    2/3 כוס סוכר
    1 כף מחוקה קינמון
    1/2 לימון סחוט
    3 כפות קורנפלור

אופן ההכנה

  • הכנת הבצק
    במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים את כל חומרי הבצק לעיסה אחידה
  • משטחים את הבצק על תבנית ועוטפים בנילון נצמד
    מעבירים למקרר ל-30 דקות
    הכנת הפירורים
  • במעבד מזון עם להב מתכת מערבבים את כל החומרים לפירורים
    מעבירים למקרר עד להכנת הפאי
    הכנת המלית
  • מחממים תנור ל -180 מעלות
  • מקלפים את התפוחים, מנקים מהליבה ופורסים דק
  • בקערה מערבבים את התפוחים עם שאר חומרי המלית 
    משטחים את תערובת התפוחים על הבצק
    מפזרים מעל פירורים באופן שווה
    מעבירים לתנור ל-45 דקות עד לקבלת ציפוי שחום ומלית מבעבעת
    מצננים לפני הגשה