מתכון קל להכנת עוגיות ביסקוטי  צילום: שני כהן

לרגל טו בשבט, רן בן דוד, הקונדיטור הראשי של רשת בתי הקפה ביגה, מציע מתכון טעים במיוחד של עוגיות ביסקוטי, כמו בבייקרי, המשלבות פירות יבשים ואגוזים. המתכון קל להכנה, מרשים, טעים ומתאים לחגיגות טו בשבט ובכלל, לכל אירוח

זמן הכנה: 20 דקות

  • קושי: קל

מצרכים:

  • כוס סוכר
    2 כוסות קמח
    חצי כפית אבקת אפיה
    קורט מלח
    גרירת תפוז ולימון
    2 ביצים גדולות
    100 חמאה

  • חצי כפית מחית וניל
    50 גר' חמוציות
    50 גר' משמשים
    50 גר' שקדים שלמים
    50 גר' אגוזי מלך
    50 גר' פפאיה

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים אליהם את החומרים הרטובים ובסוף אגוזים.
מגלגלים לגליל את התערובת ומכניסים לקירור של חצי שעה, לאחר מכן מוציאים ופורסים לעיגולים על תבנית עם נייר אפייה.
מכניסים לתנור ל-170 מעלות עד הזהבה.