רשת קפה גרג מציעה מתכון לסלט בטטה, להכנה קלה בבית באדיבות אלעד אמסלם, השף הראשי של הרשת 

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

סלט בטטה | צילום: חיים יוסף

סלט בטטה | צילום: חיים יוסף

 מצרכים

  • 2 יח בטטה

    150 גר' גבינת פטה 5%
    חופן אגוזי מלך

    מרכיבים- לבסיס הסלט: 
    מיקס חסות
    גזר
    כרוב לבן
    כרוב סגול
    מלפפון ירוק
    עגבניות שרי

     

  • רוטב לסלט:

    *ניתן לקנות רוטב ויניגרט הדרים מוכן
    רבע כוס שמן זית
    חצי כפית מלח
    רבע כוס מיץ תפוזים
    כפית חרדל גרגירים
    2 כפות סילאן

      

 אופן ההכנה 

  • חותכים בטטה אחת קטנה לקוביות ומכניסים לתנור עד שמתרככות
    בעזרת קולפן מגלפים רצועות בטטה דקות - לאורך
    מחממים שמן בסיר וזורקים פנימה את רצועות הבטטה- טיגון קל עד להזהבה (ציפס בטטה)
    חותכים גס את כל הירקות ומערבבים בקערה
    מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ביחד ושופכים על הירקות החתוכים
    מפזרים את קוביות הבטטה על הסלט
    מגרדים בפומפייה גבינת פטה מעל הכל
    מניחים בערימה במרכז הסלט את הצ'יפס בטטה
    מפזרים שברי אגוזי מלך מעל הכל

     

     

מתכונים נוספים באדיבות קפה גרג

פסטייה המשלב פירות יבשים

עוגת דבש קלאסית

עוגיות לבבות

טרטליני בליווי רוטב שמנת פסטו

סלמון בלימון

רול ספרדי

ירקות בקארי

קרם סחלב

מרק בטטה

מרק בצל

פילה לברק על מצע ספגטי ברוטב לימוני

אוזני המן במילוי תמרים